2021.04.21 04:38

📢 We will start working on a new live video from Sweden Rock Festival when... Read More

Apr 02 2021, 7:57 am

Great memories! 💜 https://t.co/M94Ge8A6Gd Read More

Mar 30 2021, 10:52 am

Here's "Forever And A Day", filmed and recorded live at Sweden Rock Festival 2019. Our... Read More

Mar 27 2021, 1:14 pm

📢 We have something special to share tomorrow. Make sure to follow our YouTube channel... Read More

Mar 26 2021, 7:15 pm
Rocknytt Indoor 2021

Biljetter och komplett lineup till Rocknytt Indoor 2021 är släppta

Lördagen den 9 januari 2021 går den andra upplagan av Rocknytt Indoor av stapeln på Valand i Göteborg. Det blir en helkväll med AOR och melodiös hårdrock.

Vi lovade er som var på Rocknytt Indoor i januari att vi skulle göra om detta.
Vi håller vårt löfte och är otroligt stolta och glada över att kunna presentera TREAT, GATHERING OF KINGS och JD MILLER.

TREAT är ett av de stora kultbanden i svensk hårdrockshistoria. Bandet albumdebuterade redan 1985 med Scratch And Bite och har totalt släppt åtta studioalbum, varav det senaste, “Tunguska”, släpptes 2018. Med låtar som “Get You On The Run”, “World Of Promises”, “Take Me On Your Wings”, “You’re The One I Want”, “Party All Over”, “Roar” och “Skies Of Mongolia” har de satt stort avtryck inom svensk melodiös hårdrock.
Treat består av sångaren Robert Ernlund, gitarristen Anders Wikström, trummisen Jamie Borger, keyboardisten Patrik Appelgren och basisten Nalle Påhlsson.

GATHERING OF KINGS fick på grund av coronaviruset och den pandemi som nu råder, ställa in sina exklusiva releasespelningar för det nya albumet “Discovery”, bland annat ett releasegig här på Valand. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Precis som vid de tidigare inställda releasespelningarna, kommer nu nytt datum att bli den första gången som hela det nya albumet “Discovery” spelas live, inför publik. GOK har sedan de släppte sin superhyllade debutplatta “First Mission” (2019), spelat inför 10 000 på Sweden Rock Festival och gjort succé på den svenska försäljningslistan för fysiska album där de toppat listorna för både hårdrock och vinyl! Initiativtagare och ledare för Gathering Of Kings, som liknats vid en svenskt typ av Phenomena eller Avantasia-projekt, är Ron och Nina Dahlgren som till vardags driver Rocknytt.
Gathering Of Kings kommer med följande uppsättning: sångarna Rick Altzi, Jonny Lindkvist, Tobias Jansson, Apollo Papathanasio och Alexander Frisborg, gitarristerna Victor Olsson och Magnus Mild, basisten Mikael Planefeldt, keyboardisten Joel Selsfors samt trummisarna Efraim Larsson och Jonas Källsbäck.

JD MILLER är ett melodiöst hårdrocksband från Borås. De spelar en AOR-doftande melodiös hårdrock som gränsar till metal. Bandet släppte sitt debutalbum “Grand Intentions” 2014 och uppföljaren “World War X” kom 2017. Bandets tredje album “Afterglow” släpptes 2019. Det albumet tog dem ut i Europa som support till Soto.
JD Miller består av sångaren Peter Halldén, gitarristen Elias Fröjd, basisten Mikael Bielinski och trummisen Emil Eriksson.

Kvällens konferencier är Niklas Nordholm från Rocknytt.

Biljetterna hittar du här https://www.tickster.com/sv/events/tc0w4kvertldzc7/2021-01-09/rocknytt-indoor-2021

Valand och Rocknytt önskar dig varmt välkommen till Rocknytt Indoor 2021!

0
More News

QUESTIONS?

Or e-mail us at: [email protected]